Afklarende forundersøgelse for LP x217 og x245 – Boligområde ved Ingerslevvej i Tranbjerg

Aarhus Kommune, Plan har kontaktet Grundejerforeningen Vestergård.

Plan skal i gang med at planlægge for et boligområde ved Ingerslevvej og Jegstrupvej (LP x217 – Boligområde ved Ingerslevvej i Tranbjerg & LP x245 – Boligområde ved Ingerslevvej, Tranbjerg).

Plan i Aarhus Kommune er blevet kontaktet af en privat udvikler, som gerne vil bygge boliger på dette areal, og Plan beder om vores kommentarer til forslaget.

Plan har udført en intern forundersøgelse, som har afdækket forhold og bindinger, som er ved at blive yderligere udfoldet og afklaret. Disse afklaringer knytter sig til trafikale og naturmæssige forhold.

Plan vil gerne allerede nu høre, om vi har bidrag til planlægningen for området. Det kan være særlige lokale forhold, som Plan bør kende til, opmærksomhed på funktioner, som mangler i vores kvarter, og som måske vil kunne indarbejdes i forslaget, eller bare ideer, som vil kunne gøre et eventuelt projekt endnu bedre for vores bydel.

Hvis vi har forslag eller ønsker til, hvordan Plan bedst inddrager os og øvrige borgere i arbejdet, hører de også gerne om det.

For LP x217 er der mulighed for ca. 400 boliger med 60% åben-lav bebyggelse og 30% tæt-lav. De sidste 10% ønskes holdt fleksibel. For LP x245 ansøges der om 60/40 deling mellem åben-lav og tæt-lav bebyggelse ca. 150 boliger (ca. 14.600 kvm. etagemeter)

Plan har ikke taget stilling til dette

Hvis medlemmerne af Grundejerforening Vestergård har input til Aarhus Kommune, Plan hører vi i bestyrelsen meget gerne fra jer inden den 25/10-2024.

Det gøres ved at sende en e-mail til post@gfvestergaard.dk.